Helse og Sykdom

Hvordan håndtere sprukket tann smerte

2016/1/16
er en sprukket tann smerte fra noen innledende innvirkning på munnen vanligvis ledsaget av hovent tannkjøtt sammen med vanskeligheter med din evne til å spise varm og kald mat . Se en tannlege selv om smertene letter fordi bakterier siver inn i tannen gjennom ødelagte emaljen kan forårsake infeksjon . Det er imidlertid umiddelbare tiltak du kan ta for å lindre smerten fra en sprukket tann . Instruksjoner
1

Bruk varmt vann for å vaske munnen din umiddelbart . Også , suge noen fragment biter av tannen i varmt vann for å rense dem .
2 < p> Lagre alle deler av en sprukket tann for eventuell senere reattachment i en plast glidelås bag .

3 < p> Trykk en vask håndkle eller gasbind på tann i tilfelle av en utsatt nerve før du er i stand til å besøke en tannlege .
4 < p> Forhindre blodtap ved å holde gasbind på tann for i minst 10 minutter . Du kan også skylle munnen med saltvann for å stoppe blødningen.
5

Legg inn en ispose på tannkjøttet hvis de er hovne .
6

Ta en aspirin for smerte som generell munn smerter eller hodepine som følge av virkningen
7 < p> Gjør en avtale med en tannlege, uavhengig av hvor stor del av tannen er at er sprukket . Det kan være enklere å bare ha tannlegen rundt tannen eller gi deg en fylling. Imidlertid kan abscesser danne selv etter at smertene har gått bort . Disse kan spre seg til roten av tannen og føre til alle slags smertefullt, men unngått forfallet i munnen.

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com