Helse og Sykdom
Helse Og Sykdom

1000-1200 Calorie Diet

2014/10/2
Spise en 1000 til 1200 kalori diett kan være risikabelt for langsiktig vekttap . Den kan brukes for kortsiktig vekttap hvis noen retningslinjer blir fulgt . Men risikoen for rebound vektøkning er stor gang av dietten. En helsepersonell bør alltid konsulteres før du starter en lav - kalori diett . Retningslinjer

For en sterkt begrenset kaloriinntakdiett for å jobbe du trenger å vite noen grunnleggende prinsipper for hvordan stoffskiftet fungerer . Når du først begynner på diett vil du miste vekt lett på grunn av kaloriinntaket være langt under normale nivåer . Dette vil ikke umiddelbart påvirke din metabolism.After noen dager kroppen din vil regulere stoffskiftet slik at det bremser ned for å avverge sult . Kroppen vil forsøke å bevare fett butikker , slik at det kan overleve på begrensede ressurser til mat blir mer tilgjengelig . Dette er en selvoppholdelsesmekanismesom hjelper kroppen å tåle perioder med lite eller ingen mat consumption.Since stoffskiftet bremser du blir nødt til å ta i mindre og mindre kalorier for å gå ned i vekt , som er det personer med anoreksi gjøre . Det er en dødelig syklus hvis det gjøres i perpetuity.For en kort periode en lav - kalori diett kan gjøres for hurtig vekttap så lenge du tar forholdsregler for din safety.One ting å huske på er hvis du allerede er en aktiv person du trenger å skalere tilbake på intensiteten og varigheten av øvelsen . Trene for intenst når du er på en lav - kalori diett kan føre til fainting.Another ting å strekke seg etter når du er på denne stilen av kosthold er å spise hver to og en halv til tre timer . Dette vil holde blodsukkernivået jevnt . Dette er gunstig ikke bare i å gi deg konsekvent energinivå , men også for å holde sult nivåer ned. Hvis du spoler i mange timer, og skape en sterk følelse av sult du er mer sannsynlig å binge på ditt neste måltid .
Hva å spise

For å sikre at du får nok næringsstoffer du bør spise en rekke helsebringende matvarer . Inkluder magre proteiner , hele korn , fiber rik grønnsaker og frukt . Unngå junk mat . Selv om du kan være i stand til å passe en høy - kalori godbit i din daglige kalori tildeling det er ikke en god idé for flere reasons.Junk matvarer gir svært lite næringsstoffer og ved å inkludere dem i en diett der det er stramt kalori grense du ikke kommer å være i stand til å spise så mange sunn mat for å gi din needsAlso , når du har en som serverer du setter deg selv i fare for å spise mer enn en porsjon , spesielt siden du kan føle fratatt på denne diet.To opprettholde kroppens muskelmasse og holde stoffskiftet høyt inkluderer noen protein med hver av dine daglige måltider . Dette vil holde kroppen fra stripping din eksisterende muskel for aminosyrer for daglige funksjoner . Supplere med en multivitamin og en aminosyre kompleks vil ytterligere beskytte mot å miste muskelmasse .

Forholdsregler

begrense kalorier kan være dårlig for helsen både i kort og lang sikt . Når du går ut av denne type diett du ikke vil opprettholde vekttap . Dette kan føre til yo - yo slanking , noe som er dårlig for din health.If du er bare ute etter å miste 30 pounds eller mindre , en sterkt begrenset kaloriinntak vil mest sannsynlig resultere i et tap av muskelmasse i tillegg til fett . Ifølge et intervju med Dr. Thomas Vade , en psykolog ved Obesity Research Group ved Universitetet i Pennsylvania School of Medicine gjort av People magazine , når du blir spurt om svært lav kalori diett er trygge for mennesker med 5 til 30 pounds å tape , " Nei , og faktisk de kan være farlige. sikkerheten for disse diettene er bare testet i alvorlig overvektige . Et mildt overvektig person er sannsynlig å miste mer muskler eller lean body mass , noe som kan føre til hjerteproblemer og skade på andre organer ».

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: [email protected]