Helse og Sykdom

Hva Vitaminer er i Acai Berry

2016/8/15
? Den Acai Berry er en effektiv antioksidant , som inneholder høye nivåer av næringsstoffer og vitaminer som bidrar til å fremme og opprettholde menneskers helse . I tillegg til å hjelpe med generell helse , kan acai berry også hjelpe til med vekttap og fordøyelsesproblemer , som angitt på spesialisthelsetjeneste Supplements nettstedet . Vitamin C

Acai bær er rike på vitamin C , noe som kan bidra til å øke kollagennivået i kroppen . Kollagen er inneholdt i muskel -og benvev binder humane celler sammen , fremme sunn bruskvekst . Vitamin C er også en effektiv antioksidant som bekjemper frie radikaler, som kan tilby beskyttelse mot hjertesykdommer og visse kreftformer . Vitamin C styrker også immunforsvaret , hjelpe folk komme seg fra sykdom eller skade raskt .
Vitamin B2/Riboflavin

Riboflavin spiller en sentral rolle i energiproduksjon . Det hjelper kroppen å omdanne karbohydrater til sukker , fyre opp kroppens energinivå . Det hjelper også kroppen prosessen aminosyrer og fett . Riboflavin har antioksidantegenskaper og kan bidra til å bekjempe aldringsprosessen ved å hindre frie radikaler skader . Riboflavin er også en viktig komponent i produksjon og regulering av noen hormoner og hjernens signalstoffer , som er avgjørende for følelsesmessige velvære , som angitt på kvinner Health Symmetry nettside .
Vitamin E

den acai bær inneholder også høye nivåer av vitamin E , som har antioksidantegenskaper og kan hjelpe kroppen i å reparere skadet vev . Vitamin E spiller en nøkkelrolle i å beskytte cellemembraner og opprettholde et sunt hjerte og gode opplagsnivået, som angitt på ernæring og vitaminer Center. Det fremmer også muskel -og nervevekst og kan redusere risikoen for visse typer kreft fra utviklingsland.
Vitaminer K og D

Vitamin K er effektiv på å fremme prosessen av blodpropp . Når legemet lider skade , quickens Vitamin K helingsprosessen ved å hemme blodstrømmen . Vitamin K er ofte brukt på pasienter før operasjonen på grunn av dette . Vitamin K hjelper også kroppen i å absorbere kalsium som kan bidra til å initiere og opprettholde sunne bein vekst . Vitamin D fremmer også bein styrke og utvikling av sunne tenner og tannkjøtt .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com