Helse og Sykdom

Narkotika støttegrupper for familier

2014/10/7
Narkotika angripe alle aspekter av en persons helse . De svekke legemet , ødelegge tankene og i mange tilfeller til slutt ta et liv. Narkotika angripe mer enn bare den personen som bruker dem . Spør hvilken som helst familiemedlem som har en kjær lider av avhengighet , og du vil raskt se at de lider også. Støtte grupper og rådgivning alternativer er tilgjengelige for de som er tvunget til å se sine kjære kjempe avhengighet. Al- Anon

I 2008 , en undersøkelse av rusmisbruk og psykiske helse administrasjon viste at 23,3% av respondentene var overstadig eller stordrikkere . På grunn av sin pris , lovlighet og tilgjengelighet, mange flere mennesker bukke under for alkoholmisbruk enn til misbruk av illegale rusmidler . Al- Anon er en organisasjon som er opptatt av å gi et støtteapparat til de som har fått sine liv berørt av en elsket ens drikking. Al- Anon er en tradisjonell støttegruppe der andre som har lidd samme måte kommer sammen for å dele sine erfaringer. Den delte erfaringer og støtte av hele gruppen hjelper alle involverte til å overvinne de utfordringene de står overfor i livet på grunn av effektene av alkohol.
Private rådgiving organisasjoner

de fleste store byer vil ha flere private rådgivningssentre som har programmer som fokuserer på å gi støtte til familiemedlemmer av narkomane . Disse programmene er laget rundt støtte og forbedre den mentale og emosjonelle helse av familiemedlemmer. Noen programmer er laget for å hjelpe lære folk hvordan de kan støtte sine familiemedlemmer på veien til utvinning. Dette kan inkludere henvisninger til andre fagfolk eller anlegg i avhengighet feltet . Hvis du ønsker å finne en gruppe som dette i ditt område , spør familien din lege . De vil være i stand til å henvise deg til en organisasjon som kan hjelpe.
Nar - Anon

Nar - Anon er til Anonyme Narkomane som Al - Anon er til Anonyme Alkoholikere. Det er ingen kostnader for å delta i et Nar - Anon gruppe . Hvis du har et familiemedlem som har lidd eller lider av en avhengighet til narkotika , er du umiddelbart kvalifisert til å delta i en av disse gruppene. Nar -Anon møter er steder der du kan få støtte til å hjelpe deg å takle å leve med en narkotika bruker. Nar - Anon er et verdensomspennende program , og følger en 12-trinns prinsippet å hjelpe folk kommer tilbake fra ødeleggelsene som oppstår som et resultat av å ha en avhengige familiemedlem.
Bilder Online Grupper

Online støttegrupper er tilgjengelig for de som har hatt familiemedlemmer er avhengige av narkotika . Det fine med denne tilnærmingen er at den kan forene folk som trenger støtte uansett hvor de bor. En person i en liten, landlig område kan ikke ha tilgang til samme type støtte grupper som noen som bor i en større by kan ha . Også , å snu til Internett for støtte kan gi familiemedlemmer en enda større sjanse for sann anonymitet . For eksempel opererer Al - Anon en online oppsøkende program som inkluderer e-poststøtte grupper og live chat-grupper .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com