Helse og Sykdom

Federal Definisjon av tilbakeholdenhet i sykehjem

2014/8/25
Sykehjem som er sertifisert av Medicare og Medicaid må følge føderale retningslinjer når det kommer til å holde sine pasienter . Under føderal lov , kan tilbakeholdenhet bare brukes til å behandle medisinske symptomer på en pasient , og krever samtykke fra enten bosatt eller deres juridisk representasjon . Restraint kan ikke brukes i forbindelse med praktisk eller som en erstatning for andre former for medisinsk behandling . Sykehjemsbeboere har rett til å nekte beherskelse av noe slag. Formål
narkotika og beroligende midler kan brukes som besøks enheter .

Hensikten med å bruke tvang i sykehjem er å forhindre bevegelse av et sykehjem bosatt å beskytte dem mot seg selv , eller fra å skade andre. Enheter som kan brukes til å holde et sykehjem bosatt inkluderer håndleddet støtter , belter og vest begrensninger . Andre enheter, for eksempel bed rails , kan brukes til å hjelpe eller begrense et sykehjem medlem . For eksempel kan sengen skinner brukes til å hjelpe pasienter inn og ut av sengen, eller de kan brukes til å holde en pasient fra å forlate sengen . Andre tilbakeholdende enheter omfatter narkotika og beroligende midler .
Law

Under visse omstendigheter , kan begrensninger brukes til å hjelpe pasienten , selv om dette er ikke alltid tilfelle . Sykehjemmet Reform Act of 1987 , også kjent som Omnibus Budget Avstemming Act of 1987 ( OBRA 1987 ) , beskytter sykehjemspasienter fra enhver form for misbruk , herunder bruk av tvang når de ikke trengs . Den sykehjemspasienter Bill of Rights ( NHPBR ) tillater beboere i sykehjem til å avvise enhver kjemisk behandling , eller noen annen form for tvang, uten frykt for disiplin . Medarbeidere som bryter beherskelse lover er gjenstand for kriminelle anklager .
Retningslinjer
Medarbeidere av et sykehjem må utvise tilbakeholdenhet med begrensninger .

Under føderal lov , må alle Medicare /Medicaid sykehjemsanlegg følge føderale retningslinjer når du bruker begrensninger på sine pasienter . Beltet kan aldri brukes som en form for straff, eller for å permanent holde en pasient under kontroll som ellers ikke trenger holdenhet . Beltet kan heller ikke brukes som en erstatning for andre behandlinger , med mindre alle andre behandlinger har sviktet . Selv da , har bosatt seg retten til å nekte bruk av besøksforbud enheter . Til slutt , kan begrensninger ikke brukes bare for å gjøre ting enklere for de ansatte .
Trening
Beboere i sykehjem må få lov til å utøve .

Under føderal lov , kan sykehjem som er Medicare /Medicaid sertifisert bare bruke begrensninger for å behandle en beboerens medisinske symptomer . Føderal lov mandater også at sykehjem forbedre eller opprettholde en beboerens livskvalitet , og at begrensninger bør kun brukes til å oppnå det . Dersom en beboer er under tvang , må de bli løslatt i minst to timer med trening om dagen .
Samtykke
Kun leger kan bestille medisiner og beroligende midler for sykehjemsbeboere .

å bruke noen form for tilbakeholdenhetpå en person bosatt i en Medicare /Medicaid - sertifisert sykehjem , må samtykke først bli gitt av den faktiske bosatt . I tilfelle at beboeren ikke er i en tilstand å avgjøre om begrensninger er nødvendig , må beboerens prosessfullmektig gi samtykke . Et hvert medikament som benyttes, inkludert sedativer , for det formål å tilbakeholdenhet er forbudt mindre lege tillater det. Hvis en lege ikke tillater det , må ordren være skriftlig og må uttrykke hvor lenge narkotika bør tas for .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com