Helse og Sykdom

Hvordan finansiere et sykehjem

2016/6/20
Starte et sykehjem kan være en givende virksomhet , men det kan også være kostbart, å vite hvordan man skal finansiere et sykehjem er avgjørende hvis du ønsker å gjøre det til en realitet . Starte et sykehjem vil involvere flere utgifter , herunder eiendom , medisinsk utstyr , møbler, kjøkkenutstyr og arbeidskapital til å dekke ansattes lønn og andre utgifter til du er i stand til å gjøre en fortjeneste . De fleste trenger å innhente ytterligere kapital for å starte et sykehjem . Selv om dette kan være tidkrevende , bør det ikke være for vanskelig hvis du følger disse trinnene . Instruksjoner
en

Gjør en investering i din egen i virksomheten . Å gjøre en egen investering bidrar til å tiltrekke andre investorer . Folk er mer sannsynlig å investere i en bedrift hvis andre har , og de er neppe til å investere i en bedrift hvis eieren har ikke . Du må kanskje låne penger på din personlige kreditt for å få tilgang til de nødvendige kontanter . Ta kontakt med en bank om lån , boliglån og andre alternativer som kan være tilgjengelige for deg .
To

Søk etter offentlige tilskudd og finansiering programmer . The US Department of Health and Human Services tilbyr en rekke tilskudd til helsevesenetrelaterte virksomheter . Besøk deres hjemmeside på hrsa.gov og bla gjennom de tilgjengelige tilskudd . De tilgjengelige muligheter endres med jevne mellomrom , så du bør sjekke tilbake ofte .
3

Besøk din lokale bank , og gjelder for en virksomhet lån . En virksomhet lån er annerledes enn et personlig lån , som du kanskje allerede har fått . En virksomhet lån er et lån gjort direkte til virksomheten for næringsvirksomhet . Du må vise til banken at planen for et sykehjem er solid og at de sannsynligvis vil hente inn sine lån . Du kan bli bedt om å personlig garantere lån eller tilby sikkerhet , som for eksempel eiendom som eies av virksomheten .
4

Oppsøke investorer . Du bør søke etter personer som kan være interessert i å investere i et sykehjem virksomhet . Rettet mot folk i det medisinske miljøet kan være en god idé fordi disse menneskene vil forstå din bedrift og kan gjenkjenne marked for det.
5

tilby kundene muligheten til å pre -purchase flekker i sykehjem . Hvis du har en solid plan og forventer å starte din sykehjem på et sett tidspunkt , kan du begynne å la folk til å reservere en plass på forhånd . Dette vil gi deg tilgang til rentefri kapital til å betale dine oppstartskostnader .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com