Helse og Sykdom

Sykehjem i 30 Miles av Vicksburg , MS

2013/4/20
Beslutningen om å bruke tjenestene til et sykehjem er aldri en enkel en til å gjøre . I tillegg til de følelsesmessige aspektene som er involvert , plasseringen og omdømme av anlegget er ofte av stor bekymring . Når vi leter etter en sykepleier hjem innen 30 miles av Vicksburg , Mississippi , er det flere stats lisensiert anlegg som er rutinemessig vurderes og overvåkes av offentlige inspektører for å sikre samsvar med alle statlige og føderale forskrifter . Vicksburg rekonvalesenthjem

ligger i sentrum av Vicksburg , Vicksburg rekonvalesenthjem tilbyr lege tjenester i tillegg til dyktige sykepleie og fysioterapi . Vicksburg rekonvalesenthjem gir sykepleier dekning 24 timer per dag , på stedet sårpleie spesialister, hospice omsorg og smertebehandling , og en sykepleier utøveren er i staben til å yte tjenester ved behov . En ikke - tverrkirkelig kirke og skjønnhetssalong ligger på innretningene , og aktiviteter som kunst og håndverk og bingo holdes daglig . En Resident Counsel er også tilgjengelig for beboere som ønsker å delta .
Shady Lawn sykehjem

Shady Lawn sykehjem er en 100 - seng sykehjem anlegget ligger i hjertet av Vicksburg . Dette Medicare og Medicaid godkjent anlegget tilbyr 24 - timers pleie i tillegg til tale og språk patologi tjenester og fysioterapi . I tillegg til medisinske tjenester , Shady Lawn sykehjem tilbyr på stedet tannhelsetjenester og psykisk helsevern . En avansert pleie Alzheimers fløyen er tilgjengelig som er en demensomsorgen enhet . Pasienter oppfordres til å delta i planlagte daglige sosiale aktiviteter som musikk takknemlighet og laging .
Heritage House Retirement og Assisted Living Center

Også ligger i Vicksburg , Heritage House Retirement og Assisted Living Center tilbyr 24 - timers pleie og omsorgsboliger tjenester for beboere med ulike behov . Leilighetsstil bosatt suiter er tilgjengelig for beboere som trenger begrensede medisinske tjenester og har tekjøkken , privat bad, stue og spisestue områder og private gårdsrom . For pasienter som trenger mer intens pleie , gir anlegget 24 - timers pleie som tilbys av lisensierte sykepleiere og sertifisert hjelpepleiere som bistår med bading og ernæringshjelp . Planlagte aktiviteter arrangeres daglig, og anlegget tilbyr terapi på stedet og sosiale tjenester programmer for de som trenger det .
Emeritus ved Trace Pointe

Bare 29 miles fra sentrum av Vicksburg , er emeritus ved Trace Pointe ligger i byen Clinton , Mississippi . Emeritus ved Trace Pointe tilbyr et moderne , eksklusivt anlegg som tilbyr hjelp for både aktive pensjonister og pasienter som har behov for 24 - timers dyktige sykepleie . Anlegget Alzheimers og demens Care enhet har et minne omsorg program som arbeider for å skape individuelle omsorgsplaner og gir en sikker uteområde . Anlegget gir også et bibliotek , treningssenter og på stedet daglig planlagte aktiviteter .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com