Helse og Sykdom

GI Blødning Forebygging

2013/1/17
Gastrointestinal ( GI ) blødninger er ikke en tilstand , men et symptom på en underliggende lidelse eller sykdom . Blødning kan forekomme i magesekken , tynntarmen eller tykktarmen , og det kan også forekomme i spiserøret. Blødning kan komme fra en eller flere enn en av disse områdene og i enkelte tilfeller blødning er så minimal at bare laboratorietester kan oppdage det. Sørg for at din fordøyelses helse er i optimal stand for å hindre GI-blødning . Forebygging

Sår er en vanlig årsak til gastrointestinal blødning . Forebygge magesår ved å minimere bruken av aspirin og andre NSAIDs (ikke- steroide anti - inflammatoriske legemidler) , og behandle eventuelle eksisterende sår med medication.NSAIDs og blodfortynnende medisiner som Warfarin kan føre til blødninger i mage og mage-tarmkanalen . Ta disse medikamentene bare når det er nødvendig , og snakke med legen din hvis du blør ofte eller i store quantities.Hemorrhoids forårsake gastrointestinal blødning når de store årer i anal området ruptur . Pevent hemorroider ved å motstå trangen til å stamme når du har avføring , forbruker en tilstrekkelig mengde fiber for å holde avføringen myk og bevegelige , og tar en krakk mykner eller avføringsmiddel når necessary.Benign vekster , eller polypper , kan dannes i tykktarmen og forårsake blødning . Hvis du mistenker at du har polypper , har dem vurdert så snart som mulig, da de ofte er den pre - markøren til kolorektal cancer.Stomach syre er ofte en årsak til blødning i den nedre enden av spiserøret . Opprettholde en diett som er lav i fett for å redusere sjansene for å utvikle halsbrann , som oppstår som et resultat av overskytende magesyre . Krydret mat , tomatprodukter, sitrusfrukter, brus og koffeinholdige drikker kan også føre til halsbrann , så disse bør inntas i moderate mengder . Stå oppreist i minst en time etter å ha spist for å unngå mage syre reflux .
Forholdsregler

Snakk med legen din hvis du opplever GI-blødning . Blødning fra mage-tarmkanalen kan skje for en rekke årsaker , så det er viktig å bli vurdert så snart som mulig . Noen årsaker til gastrointestinal blødning kan behandles med endringer i kostholdet , en dose medisiner endring eller en ny medisin . I andre tilfeller kan en behandlingsplan trenger å bli satt på plass , spesielt hvis legen din mistenker at du har vekster , polypper eller kreft .

Relaterte artikler
Divertikulitt årsaker og Risikofaktorer
Hollistic rettsmidler for Reflux
Hvordan bruke naturlig rettsmidler for forstoppelse Relief
Hva er årsaken til Major Gas & oppblåsthet etter å ha spist ?
Hvordan kurere magesmerter Uten Medicine
Gastrointestinal sykdomssymptomer
Hvordan forbedre fordøyelsen
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com