Helse og Sykdom

At Home gikt Relief

2014/4/22
Urinsyregikt er en type leddgikt preget av betennelse i leddene . Urinsyregikt er forskjellig fra andre typer leddgikt fordi betennelsen er spesielt forårsaket av forekomster av urinsyre krystaller . Normalt er urinsyre som produseres av kroppen og filtrert ut, slik at nivået ikke stiger over 7,0 mg /dl. Men hos personer med gikt , kroppene deres har et overskudd av urinsyre som blir deponert i leddene i stedet for å forlate kroppen . En rekke hjem rettsmidler er tilgjengelige for å behandle denne tilstanden . Redusere urinsyre

En måte å behandle gikt er å prøve å redusere urinsyre . Urinsyrenivå kan reduseres ved å ta Vitamin C , enten i dietten eller fra kosttilskudd. Dietter rik på sitrusfrukterkan lindre gikt . Drikking konsentrert svart kirsebær juice kan hjelpe , samt bare å drikke mye vann for å skylle urinsyre fra kroppen . Legge til et fedd rå hvitløk til kirsebær juice gjør kirsebær juice arbeide mer effektivt . Bortsett fra disse spesifikke matvarer , er gikt behandling hjulpet ved å spise et generelt sunt kosthold, rikt på grønne grønnsaker og frukt , og opprettholde en sunn vekt .
Håndtere smerte

Bruk av isen til berørte ledd gir rask , men midlertidige, lindring for gikt . En blanding av en teskje pepper og en en teskje eddik , kokt i en kopp vann kan også brukes på de betente eller berørte ledd for smertelindring . Føtter kan den legges i bakken ingefær til både lindre smerten og kvitt leddene av urinsyre .
Utøve ledd

Daily , konsistente øvelser av den leddene er kan lindre symptomer og fjerne urinsyre innskudd. Øvelsene bør utføres mellom to og tre ganger om dagen .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com