Helse og Sykdom

Hva er urinsyrekrystaller

2013/7/19
? Urinsyre er et avfallsprodukt som dannes som en del av de naturlige prosesser som skjer i kroppen . Normalt er overflødig urinsyre elimineres fra kroppen i urinen. Men hvis innholdet av urinsyre som sirkulerer i kroppen blir for høy , kan syren størkne til urinsyre krystaller .
urinsyre Ofte forårsaker gikt i Big Toe
urinsyre

Urinsyre former som følge av nedbryting av puriner . Puriner er organiske forbindelser som er en del av strukturen til genene . Kroppen produserer puriner naturlig , og mange matvarer inneholder puriner .
Gout

Når kroppen ikke eliminere nok urinsyre , danner det solide urinsyrekrystaller i leddene , forårsaker en smertefull tilstand som kalles gikt .
tophi
p Hvis gikt ikke behandles , kan de urinsyrekrystaller bygge opp og danner harde klumpete innskudd kalt tophi .
Andre risiko for høy urinsyre

Høye nivåer av urinsyre kan også føre til nyrestein eller nyresvikt .
årsakene til høyt urinsyre

Ifølge Mayo Clinic , faktorer som kan forårsake høyt urinsyrenivåinkluderer legemidler som brukes til å behandle høyt blodtrykk , drikker for mye alkohol , inntak av for mye koffein , familie tendens, Hodgkin eller ikke - Hodgkin lymfom , underactive skjoldbruskkjertelen , leukemi , niacin , fedme , psoriasis , for mye purin i kosthold og noen immun- undertrykke narkotika .

Relaterte artikler
Hvordan bli kvitt gikt
Kjøtt og gikt Food Diet
Diett for gikt pasienter
Matvarer som senker urinsyre
Holistisk gikt Cure
Slik håndterer gikt
Hvilke medisiner brukes i behandling av akutt gikt
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com