Helse og Sykdom

Hvordan Test for urinsyre

2013/12/25
Testing for urinsyre er gjort gjennom en enkel blod -eller urinprøve bestilt av en lege eller annet helsepersonell . Blod eller urin test vil bekrefte en gikt diagnose og måle riktig nyrefunksjon . Les videre for å lære hvordan du kan teste for urinsyre . Du trenger
varm komprimere på
Vis flere instruksjoner
søke legehjelp
en

søke hjelp av en medisinsk faglig hvis du tror du har et angrep av gikt . Gjør dette så snart som mulig . Kun en medisinsk faglig kan diagnostisere gikt , bestille en test og hjelpe deg å bli kvitt tilstanden .
To

Forbered en liste med spørsmål om testing for urinsyre før testen . Hvis du har spørsmål til legen din eller den personen som vil ta blod eller urinprøve for testen , si at du har utarbeidet en liste med spørsmål du måtte ha, og spør dem før du starter .
3

Følg enhver og alle medisinske instruksjoner . En lege vil vite når det er best å ha testen for urinsyre . Du kan bli bedt om å vente til medisinen er justert. Sørg for å fortelle legen din om hver medisiner du tar . Hvis du ser en spesialist for gikt tilstand , kan han ikke være klar over medisiner foreskrevet og overvåkes av dine familie leger eller andre spesialister . Noen medisiner vil
påvirke resultatene av testen for urinsyre .
Hva å gjøre på dagen av testen
4

Gjør ikke å spise eller drikke noe for fire til åtte timer før å gi en blodprøve , per legens ordre . Det er ikke noe konkret som skal gjøres for testen for urinsyre med mindre en lege ber deg om noe annet.
5

Ikke gjør noe med mindre beskjed om noe annet før testen . Hvis legen din bestiller en urinprøve i stedet for en blodprøve , vil du ikke å spole før du starter som du ville gjort med en blodprøve . Du vil da bli pålagt å samle urinen for en 24 - timers periode .

Relaterte artikler
Hva er Purine
Chelation gikt Therapy
Hva er urinsyrekrystaller
Hva er tegn og symptomer på gikt i stortåen
Hvordan redusere urinsyre Fast
Kan iste Årsak gikt
Hva er fordelene med Chickweed for gikt
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com