Helse og Sykdom

Hvordan bruke Kolkisin for gikt Pain

2016/4/14
Kolkisin er en resept bare medisiner som brukes til å behandle gikt ved å redusere betennelse i leddene . Medisinen er ikke en kur for gikt , men det kan brukes til å behandle symptomene . Tradisjonelt har kolkisin vært tilgjengelig i tablettform og injeksjon form , selv om FDA har tatt alle injiserbare former av medisinering av markedet på grunn av risiko for toksisitet . Ifølge National Institutes of Health ( NIH ) , bør pasienter ta følgende forholdsregler ved bruk av kolkisin for gikt smerte . Du trenger
Legens resept på
Vis flere instruksjoner
en

Snakk med legen din før du begynner å bruke kolkisin . Aldri ta denne medisinen uten resept og ikke ta noen produkter som inneholder kolkisin som ikke ble gitt til deg av din lege eller apotek .
To

Ikke ta kolkisin hvis du er gravid . Flere studier har vist at kolkisin kan være skadelig når det brukes under graviditet .
3

Ikke drikk grapefruktjuice mens du tar kolkisin , med mindre legen din spesifikt tillater det . Grapefruktjuice kan forstyrre effekten av medisinen .
4

Unngå å drikke alkohol mens du tar kolkisin . Alkohol kan redusere effekten av medisinen , og kan bidra til magen irritasjon .
5

Ta bare mengden regissert av legen din , med mat og et stort glass vann . Det er dose ingen standard , men de fleste pasientene starter med en 0,5 mg tablett per dag , ifølge Mayo Clinic . Legen din kan øke dosen hvis en tablett er ikke effektive i behandling av gikt smerte .
6

Fortsett å ta medisinen før legen din sier at du skal stoppe . Hvis du bruker kolkisin for gikt smerte , kan du føle bedring raskt, men smertene kan komme tilbake hvis du slutter å ta medisinen før instruert av legen din .
7

Oppbevar medisiner på et tørt og kjølig sted og ikke holde den i kjøleskapet eller et bad . Sørg for at det er trygt sikret fra barn og kjæledyr .
8

Fortell legen din dersom du opplever noen bivirkninger . Kolkisin kan forårsake fordøyelsesproblemer som diaré og oppkast .

Relaterte artikler
Hvordan finne lindring fra gikt
Hvordan redusere urinsyre i blodet
Hvordan kontrollere urinsyre dannes
Naturlig gikt Utbedring
Hva er den Kolkisin gikt behandling
Hva er fordelene med Chickweed for gikt
Hvordan Beat gikt
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com