Helse og Sykdom

Informasjon om urinsyre nyrestein

2015/7/4
En nyrestein er en opphoping av mineraler og krystaller som er utskilt fra urinen i urinveiene . Urinsyre nyrestein er en av de mindre vanlige typer nyrestein , og utvikle seg på grunn av høye nivåer av urinsyre i kroppen . Beskrivelse

Urinsyre akkumuleres som celler bryte fra hverandre , og er forårsaket ved å spise visse matvarer som inneholder puriner , som bønner , erter og leveren . Normalt er dette urinsyre er gått ut av kroppen gjennom urinen og avføringen .
Årsak

Forbruker store mengder purine rike matvarer, for eksempel noen sjømat og innmat , kan øke risikoen for utvikling av urinsyre nyrestein . Andre medisinske faktorer , som for eksempel diabetes og gikt , kan også føre til dannelse av urinsyre nyrestein .

Symptomer

I mange tilfeller er det ingen tidlige symptomer på en nyrestein . Når steinen forlater nyrene og begynner sin reise gjennom ureter å nå blæren , en skarp , kramper smerte vises plutselig i korsryggen .
Diagnose

de fleste nyrestein passere uten problemer, men for de som forårsaker smerte eller blod i urinen , kan røntgen og ultralydundersøkelser ofte finne plasseringen av steinen for bedre behandling .
behandling

Når steinen er passert eller fjernet , kan legen din utføre tester for å fastslå dets sammensetning . For urinsyre steiner , kan medisiner være foreskrevet eller en endring i dietten foreslått , for eksempel en nedgang i forbruket av kjøtt , fisk eller fugl .
Forebygging /løsning
< p > Vanlig melk og yoghurt forbruk kan bidra til å redusere urinsyre i kroppen for å unngå dannelse av disse nyrestein . Hold deg hydrert for å holde urinen utvannet og hindre de ulike mineralene blir for konsentrert i nyrene . Drikke mye vann daglig er nøkkelen .

Relaterte artikler
Første tegn på Helvetesild
Hva kan du gjøre for gikt Pain
Hvordan kurere gikt med hjem rettsmidler
Hvordan finne mat lite Purines
Gikt og Hip Pain
Mat for gikt Relief
Virkningene av Cranberry Juice på gikt
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com