Helse og Sykdom

Medisinering for gikt

2013/1/31
Urinsyregikt er en type leddgikt som først manifesterer seg i stortåen . I likhet med andre former for leddgikt , gikt er ganske smertefullt og påvirker leddene i hele kroppen din . Personer med høy urinsyre er på en høy risiko for gikt . Som overflødig urinsyre i blodet reiser til stortåen ledd og de ​​andre leddene , uric krystaller binder seg til leddene og resultere i en gikt angrep . Selv om det ikke er idiotsikker kur for gikt , mange medisiner kunne behandle gikt symptomer og bidra til å redusere de samlede urinsyre . Ikke- steroide antiinflammatoriske midler
p Hvis du har mild til moderat gikt smerte , kan du ha nytte av ikke- steroide anti - inflammatoriske legemidler ( NSAIDs ) som ibuprofen eller naproxen . NSAIDs vil bidra til å lette din gikt relatert smerte ved å redusere hevelse . NSAIDs ofte finnes i både over-the -counter og sterkere reseptbelagte doser . Selv NSAIDs er relativt trygt , noen opplever magesmerter eller sår . Hvis du har hatt mageproblemer i det siste , snakk med legen din før NSAID bruk.

En annen ikke- steroid gikt medisinering er kolkisin . Ikke ansett som en formell NSAID , likevel reduserer kolkisin smerte og hevelse . Imidlertid er bivirkningene av kolkisin er ofte ganske ubehagelige. Diaré og magesmerter er både vanlig . I tillegg er kolkisin anbefales ikke for pasienter med nyre-eller leversykdommer .
Steroid Treament

Selv om gikt kan svare godt til NSAIDs , du kan kreve noe sterkere til kontroll smerte og hevelse . I tillegg kan noen mennesker ikke tar ikke- steroid medikament på grunn av tidligere helseproblemer. Som NSAIDs , steroid medisiner som prednison , vil redusere leddbetennelse . Basert på din helse historie , kan legen anbefale steroid injeksjon i ledd og oralt administrerte steroid piller . Over tid , kan steroider føre til mange helsemessige komplikasjoner som tap av beintetthet og en nedgang i immunsystemetseffektivitet . Dermed bruker steroider bare under tilsyn av lege .

Urinsyre Drugs

I tillegg til symptombehandling, kan legen din foreslå at du reduserer gikt flareups gjennom en reduksjon av urinsyre i blodet . Vanlige urinsyre medisiner inkluderer probenecid og allopurinol . Probenecid vil øke kroppens evne til å skille ut overflødig urinsyre . Allopurinol på den annen side inhiberer kroppens produksjon av urinsyre . Begge medisiner bære visse bivirkninger og er dermed ikke egnet for alle. Allopurinol fører ironisk nok ofte til innledende gikt angrep , men i det lange løp vil bidra til å få gikt under kontroll . Probenecid kan forårsake hodepine og kvalme .

Relaterte artikler
Naturlig gikt Relief Fjerning av krystaller i leddene
Hjem Cure for gikt
Hva er årsakene til kronisk gikt
Mat Cures for gikt
Hvordan å bekjempe gikt
Apple Cider Eddik gikt Cures
Hvordan finne lindring fra gikt
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com