Helse og Sykdom

Depresjon hos homofile menn

2015/10/14
Alle mennesker opplever å være ned fra tid til annen . En person som er deprimert , men opplever dette tristhet for en lengre periode , og kan selv begynne å tro at han vil føle på denne måten for alltid . Ifølge The Royal College of Psykiatere , homofile tenåringer og unge voksne er mer sannsynlig å oppleve depresjon på grunn , delvis , til stress med å "komme ut ". Statistikk

Sammenlignet med heterofile menn , homofile menn synes å ha en større risiko for diagnostisering av alvorlig depresjon , i henhold til Lilly Corporation . Videre er de som er homofile nesten 2,5 ganger mer sannsynlig at lider av angst , stoffmisbruk og post- traumatisk stresslidelse .
Symptomer

Depresjon kan vise seg i mer enn en måte . En følelse av ulykke som ikke vil løfte og noen ganger forverres på et bestemt tidspunkt på dagen er et vanlig symptom. Tapet av glede i dagligdagse aktiviteter , pessimisme , mangel på konsentrasjon , skyldfølelse om ting som ikke har noe å gjøre med deg , tap av interesse for sex , søvnforstyrrelser , manglende appetitt og vekttap , eller selvmordstanker er også viktige symptomer av depresjon blant homofile menn .

Mulige årsaker

homofile menn er født inn i en verden der de blir ofte fortalt at deres følelser er dårlig . Meldingen noen ganger kommer fra familien , og folk på skolen, i kirken , og i samfunnet . Totalt fremmede ofte føler seg fri til å gjøre upassende bemerkninger til homofile menn . Selv andre homofile menn , i håp om å skjule sin egen seksuelle legning , vil noen ganger nedvurdere en homofil mann . Det kommer ikke som noen overraskelse da at homofile menn ofte lider av lav selvfølelse, ledsaget av depresjon . Når en mann har lav selvfølelse, vil han ofte overser hans fysiske velvære , som fører til en spiral av mer skyldfølelse og depresjon . I tillegg til all negativitet fra verden rundt ham , har en homofil mann fortsatt sin karriere å stri med , til personlige relasjoner balansere og regninger å betale . Han har alle de "vanlige" påkjenninger i det moderne samfunn, med den ekstra press for å håndtere sin seksuelle identitet .
Hjelp for depresjon

Hjelp er tilgjengelig og depresjon er lindres, selv når det føles som om det er håpløst . Det er best for en homofil mann å jobbe med en terapeut som har kunnskap om alle sidene ved å vokse opp homofil , ifølge Therapy for Gay , Lesbian , Bi -og Trans i Connecticut . En lisensiert mental helse utøveren med erfaring med homofile menn kan gjennomføre en grundig vurdering av en manns depresjon og komme opp med verktøy for å bekjempe det . Avhengig av situasjonen , kan en homofil mann trenger individ eller gruppe terapi , medisiner , en støttegruppe, eller en kombinasjon av disse alternativene . Det er viktig å holde fast med terapi når du har begynt . Det er ofte bare gjennom prøving og feiling at den ideelle behandling er funnet .
Bottom Line

tross for økt sårbarhet og lagt press i livet , de fleste homofile menn fører lykkelig , produktive liv . Det er viktig , men at alle som begynner å oppleve symptomer på depresjon søke støtte fra hans lege , familiemedlemmer eller venner . Depresjon er ikke en livstidsdom , og kan bli hjulpet å bruke de riktige verktøyene .

Relaterte artikler
Cymbalta Vs . Zoloft
Kan Depresjon Årsak Sleep Apnea
Lett Therapy Safety
Hva er bivirkningene av Stoppe Amitriptyline
Fluoksetin Antidepressive bivirkninger
Definisjonen av Neonatal Depresjon
Bivirkninger av Serequel
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com