Helse og Sykdom

Hvordan rengjøre kolon

2013/2/28
Rengjøring kolon kan være en viktig faktor i å ha god helse . Hvis du har en ganske stor mage . Hud som er fylt med akne og dårlig ånde. Disse kan være noen tegn på at du trenger å rense internt . Du trenger
tid og tålmodighet
en sterk vil
besluttsomhet
Vis flere instruksjoner
en

Det første du trenger å gjøre er å ta en klyster . Når du renser dine kolon fra utsiden første vil det være enklere og raskere å se hele prosessen gjennom . Også hvis du har planer om å gå på en rask . Rengjøring av kolon med klyster først vil stoppe sult smerter og hodepine . Når du tar deg klyster , bruker så mye vann som mulig . Alternative Legene er enige om at du kan bruke opp til to liter vann for rensing . Du kan aldri bruke for mye vann .
To

Neste skritt vil være å holde vannet i deg så lenge som mulig . Masser magen og bruke vannet så varmt som du tåler det . Stå på hodet hvis det er mulig . Du ønsker å få det vann arbeider i deg å rense deg ut . Gjenta prosessen minst 10 ganger .
3

Det siste trinnet vil være å ta et kolon cleanser pille gjennom munnen . Det fungerer om natten for de beste resultatene . Når du våkner om morgenen vil du måtte gå kanskje 2-3 ganger avhengig av hvor mye avfall du har komprimert i deg . Du kan kjøpe billig kolon renset fra Walmart eller helsekost butikken . Hvis du ikke kan få kolon renset bruke et avføringsmiddel . Gjør dette om natten , det fungerer med kroppen din bedre .
4

Det siste trinnet vil være å drikke store mengder vann i to dager . Ta to multivitaminer for å ta magnesium nivå opp .

Relaterte artikler
Hvordan bruke Imitrex
Frova bivirkninger
Hva er årsakene til migrene med Auras
Magnesium behandling for migrene hodepine
Migrene After Effects
Migrene Leder Relief
Menstrual Migrene Relief
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com