Helse og Sykdom

Hva slags kosthold er bra for Blødende magesår

2015/11/24
? Sår er en vanlig smertefull tilstand som kan slå hvem som helst til nesten enhver tid . Selv om sår opprinnelig ble antatt å være forårsaket av stress, er de faktisk er forårsaket av bakterier. Selv om medisiner bør danne ryggraden i ethvert sår behandling plan , stikker til en målrettet kosthold kan bidra til å redusere symptomer og akselerere utvinning. Magesår

Et sår er et lite hull i slimhinnen i magen som har blitt spist bort av magesyre . Selv om det er normalt en slim lag som hindrer magen fôr fra å bli skadet under prosessen med fordøyelsen , den bakterien H. pylori forårsaker at fôr å svekkes, noe som gjør deg utsatt for å utvikle magesår . Den normale løpet av behandling for et blødende sår er å bruke antibiotika for å avverge infeksjon. Forskjellen mellom en sår og en blødende sår er at en blødende magesår har stått ubehandlet i lengre tid , slik at det å spise inn i blodårene , og forårsaker blod å lekke inn i fordøyelseskanalen .
kosthold og blødende magesår
< p > Diet kan hjelpe med en blødende sår ved å minimere ubehag ved å unngå utløse mat som trolig vil forverre symptomene. Visse typer mat oppmuntre langt mer magesyre aktivitet , og potensielt øke skaden forårsaket av H. pylori bakterier . Skal du på en eliminasjonsdiett ( helt fjerne de matvaregruppene ) i løpet av din sår behandling er det beste du kan gjøre for å sikre en rask utvinning.

Foods Unngå

< p> Som en stor mage irriterende , eliminere koffein forbruk er viktig når du arbeider med et blødende magesår . Videre vil du ønsker å begrense forbruket av krydret mat . Laktose produkter - spesielt melk - ofte til stede vanskeligheter for personer med magesår , så hvis du er i tvil kan det være lurt å styre klar . Til slutt , helt eliminere forbruket av alkohol , raffinert mel og sukker .
Matvarer til forbruker

Ifølge University of Maryland Medical Center, matvarer som inneholder flavonoider kan faktisk hemme vekst av H. pylori . Disse matvarer inneholder selleri , tyttebær , epler , hvitløk og løk. Generelt sett , en diett rik på frukt og grønnsaker og fiber er det beste alternativet når du arbeider med et blødende sår. Mål å konsumere minst én frukt og en grønnsak til hvert måltid . Erstatte det meste av rødt kjøtt i kosten med slankere kutt , som kylling og kalkun.
Bilder Hensyn

Ekspertene ved University of Maryland Medical Center anbefaler også supplere med en probiotiske inneholder Lactobacillus acidophilus å bidra til å bekjempe et blødende magesår . Ta en dose som gir mellom fem og 10 milliarder CFUs per dag. Du bør også ta en daglig multivitamin (som inneholder minst vitamin A, B , C og E) for å hjelpe avrunder din ernæringsmessige inntak .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com