Helse og Sykdom

Tolvfingertarmen Disorder

2015/10/6
Duodenum lidelse er en tarmsykdom som ofte blir referert til som en duodenal (eller magesår ) sår. Det er også generisk kalles magesår . En sår er en lesjon , eller åpne sår , som finnes på huden eller slimhinnen område av kroppen . Tolvfingertarmen er et annet ord for mageslimhinnen og duodenal sår er et sår i mageslimhinnen . Fakta

duodenum er området i magen hvor pepsin ( enzym som fordøyer mat) og saltsyre er til stede. Som et resultat, er duodenum ulcer noen ganger kalt magesår . Forskere tidligere antatt at duodenalsår var et resultat av et dårlig kosthold og stress, men indikerer nyere forskning at visse magesyre (for eksempel pepsin og saltsyre ) også bidra til uorden .
Årsaker

Aktuell forskning på tolvfingertarmen lidelser viser at 90 prosent av duodenalsår (og 80 prosent av magesår ) utvikles som et resultat av Helicobacter pylori , eller H. pylori . H. pylori er en bakteriell infeksjon som påvirker den første delen av tynntarmen . Ifølge mayoclinic.com , omtrent halvparten av menneskene i verden har bakterier og viser ingen tegn på infeksjon . På den annen side kan personer som viser symptomer som følge av H. pylori oppleve komplikasjoner ( som inkluderer magekreft og tolvfingertarm magesår ) .
Funksjoner
< p> i enkelte individer kan tolvfingertarmen lidelse utvikles som et resultat av andre faktorer enn H. pyroli , dårlig kosthold og stress. Forskere tror at røyking forsinker helingsprosessen av eksisterende magesår samt øker sjansen for en person å få en sår. Koffein er kjent for å begynne syresekresjon i magen , og kan fremkalle en eksisterende sår. Videre kan visse anti - inflammatoriske medisiner (for eksempel ibuprofen , aspirin , og naproxen natrium ) bidra til de skadelige effektene av saltsyre og pepsin .
Symptomer

Personer som lider av magesår kan ikke alltid oppviser symptomer på sykdommen . Imidlertid er et vanlig tegn på et sår på en brennende følelse i magen , mellom navlen og brystbenet . Den brennende smerte oppstår vanligvis mellom måltider og tidlig på morgenen . Andre symptomer er kvalme , oppkast , dårlig appetitt , raping , tretthet og vekttap.
Funksjon

tolvfingertarmen lidelse fører til alvorlige komplikasjoner , hvis venstre ubehandlet. En alvorlig komplikasjon er innsnevring og tilstopping av tolvfingertarmen. Sår kan svelle og arr mageslimhinnen , og som et resultat av dette lukke tarmåpningen. Denne hindring kan forhindre at mat fra forlater magesekken og kommer inn i tynntarmen , og kan resultere i oppkast. Andre komplikasjoner er blødning i tolvfingertarmen og perforeringer i mageslimhinnen .

Relaterte artikler
Hvordan bidra til å helbrede en venøs Sår på Leg
Hjem Utbedring til Heal munnsår
Hva er fordelene med en luftmadrass
Hva gjør magen produserer for mye syre
Forebygging av magesår
Symptomer på en magesår
Hvordan Care for en pasient med magesår
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com