Helse og Sykdom

Østriol Cream & Bakterier Infeksjon

2013/11/18
Estriol er et hormon som brukes i post- menapausal kvinner til å behandle vaginal tørrhet . Det er også brukt til å behandle urinveisinfeksjoner(UVI ) forårsaket av bakterier . Østriol kommer i pille-eller kremform , men i tilfeller av UVI , er det ofte gitt som en krem ​​og brukes regelmessig for å eliminere og hindre gjentakelse av infeksjonen .
Estriol er en behandling for UVI
Betydning

Estriol er en av de tre østrogener som sirkulerer i kroppen . Det er produsert i høyere nivåer under graviditet . Postmenopausale kvinner som har senket østriol nivåer mister laktobasiller i vagina . Denne tilstanden tillater patogener å kolonisere urinveiene , forårsaker infeksjon .
Funksjon

Østrogen brukes til å fremme utviklingen av sekundære kjønnskarakteristika hos kvinner som brystene og kontroll av menstruasjonssyklusen. Østriol opprettholder helsen til vaginal mikrober som ødelegger patogener som bakterier .
Struktur

Estriol produseres fra kolesterol . Kolesterol er en ringstruktur som er uoppløselig . Kolesterol er skapt av leveren , og det er innhentet fra kostholdet .
Typer
p Det er en aktuell stoffet i fase fire kliniske studier testet for postmenopausale kvinner og behandling av UVI. Gynoflor E inneholder lave doser av østriol og Lactobacillus , bakteriene som ligger i skjeden som opprettholder sin helse .
Dose

Estriol er gitt til pasienter i en syklus . Pasienten blir bedt om å ta en pille to ganger om dagen eller anvende krem to ganger om dagen i en periode på 18 dager .

Relaterte artikler
Blæreproblemer i Teens
Urinveisinfeksjon Hjem Behandlinger
Hva er Prelief Tabletter
Alternative behandlinger for Hyppig vannlating
Hvordan virker Prostata Helse Impact Inkontinens
Uretrastriktur symptomer på grunn av Peyronies sykdom
Instruksjoner for hvordan du bruker en Leg Bag
Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com