Helse og Sykdom

Hvordan lage en Lime midt

2013/1/1
kan Den sterke farger og duft av lime bli introdusert til en ny midtpunktet for enhver anledning . Å vite hvordan å lage en lime midt gir deg muligheten til å innlemme farge , tekstur og duft alt i ett dekorativt pakke å forbedre matopplevelse . Å vite hvordan å lage en lime midt gjør bruk av frisk frukt , eller falsk frukt for en permanent del som kan trekkes ut for ulike arrangementer . Du trenger
Base
dekorative fylling
Diverse limes
Utsmykninger på
Vis flere Instruksjoner

en

Velg en base for å vise din kalk midt , slik at din kreativitet til å veilede deg . For eksempel , en flat sølv serveringsbrett fungerer som et nyttig utgangspunkt for å vise frem rundhet av de limes når skuffen er firkantet eller trekantet . Du kan også bruke en høy, klar krystall bolle for å vise de lyse - farget frukt .
To

Layer de nederste to inches av basen med et substrat , eller fylling , av ditt valg . Dette fungerer som seng for kalk midtpunktet. Strimlet silkepapir , halm , mynter , strass og kulene er attraktive valg . Du kan også bruke falsk jord fra en hobbybutikk for en jordnær touch.
3

Ordne et utvalg av lime i midten av foret basen . Velg de ferskeste, grønneste og mest lubben limes du kan finne. Unngå å bruke mørbanket , skrapt eller sterkt pitted limes, da disse ikke er attraktivt for en dekorativ midtpunktet. Ordne limes på en måte som er estetisk tiltalende for deg .
4

Fullfør pikant lime midt med valgfri pynt å knytte det sammen til et slags tema element . Spirende greiner fra en lind kan kryss og tvers rundt basen for en skogkledd tema , eller du kan legge et utvalg av ferske Blomst for en kontrast av farger . Bruk fantasien når det gjelder å skape et tiltalende lime midtpunktet.

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com