Helse og Sykdom

Ting som Sober You Up

2013/2/1
Etter en natt med litt for mye moro , du kan finne at du fortsatt er full og trenger å komme i gang med dagen . Med et par triks i ermet , kan du raskt edru opp og få deg på jobb eller i resten av dagen . Disse metodene er ikke ment for å forhindre eller kurere alkoholisme. Forebyggende tiltak

Før du begynner å drikke , kan du prøve å ta en tidlig forsvar kjent som en " chaser pille . " Disse spesialiserte piller vil hjelpe deg edru opp raskt og redusere sjansene for en bakrus neste dag . Det er viktig å drikke mye vann før og etter å ha drukket for disse pillene for å ha full effekt .
Quit Drikker

Selv om det virker opplagt , hvis du vil ha å bli edru , må du først slutte å drikke .
Trening

Trening vekker kroppen og hjelper deg å bli mer våken , enten du drikker eller ikke . Ved å få blodet til å bruse og hjertet ditt fungerer, kan du øke din kontroll og begrense risting .
Fruktose arkiv

måltider høy i fruktose kan hjelpe deg edru opp raskere enn de som ikke gjør det . Noen matvarer høy i fruktose er brus, frukt , honning og fiken bakverk .
Energy

Selv om kaffe ikke hjelper deg edru opp raskt , et støt av energi kan hjelpe deg å bli mer våken og edru . Prøv å drikke en energidrikk eller en kopp kaffe . Dette kan få fart på stoffskiftet og presse alkohol ut av systemet ditt litt raskere .
Sleep

En av de beste måtene å bli edru er å bare sove det off . La kroppen din god tid til å hvile og rense systemet av alkohol .
Hydration

Alkohol kan dehydrere kroppen ganske raskt . Fyll på tap av væske med en elektrolytt drink eller vann . Prøv en leveren detox te fra din lokale helsekost butikken for å bidra til å øke urinproduksjonen og presse alkohol ut av kroppen din .
Eating

Før drikking , alltid spise et fullt måltid og drikke rikelig med væske . Mat vil absorbere alkohol du tar i , og hjelper deg edru opp raskere .
Aktivt kull

Selv om dette krever vanligvis en resept eller en lege tilsyn , kan aktivt kull fjerne alkohol som forblir i magen og hjelpe deg edru opp raskere .
Cold Shower

En kald dusj vil vekke deg opp og gjøre deg mer våken , noe som kan hjelpe du føler deg mer edru .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com