Helse og Sykdom

Tips Om Rullestol Sikkerhet

2014/12/24
Rullestoler er nyttige biler som tillater uføre ​​en stor grad av bevegelse . Rullestoler er like sannsynlig å komme inn i fare som alle andre små kjøretøy , for eksempel en sykkel , hvis den ikke håndteres og opprettholdes fullstendig. Rullestolbrukere og deres ledsagere skal være sikker på å huske viktigheten av rullestol sikkerhet , spesielt når du er i travle områder som urbane sentre . Oppretthold Bremser

rullestolbremserskal alltid holdes i god stand . Bremser er avgjørende når du gjør overføringen fra rullestol til seng eller vice versa . I denne situasjonen bremsene må holde stødig , hvis stolen beveger seg , kan du lide et fall eller være ute av stand til å komme til stolen . Bremsene er også nyttig i parkeringssituasjonerder overflaten er ikke helt flat , for eksempel i en bakke eller rampe . Her en bremsesvikt kan føre til at du rulle tilbake ned overflaten , noe som kan være en fare .
Wheels

Stolens hjul skal være godt vedlikeholdt . På regelmessig basis , teste -og bakhjul for å se om deres bevegelse er på noen måte hindret . Vær på vakt mot stive hjul låser også, som kan være farlig . Hvis låsene viser seg vanskelig å bruke , få dem smurt

Stolens hjulinnstilling bør også sjekkes ; . Som foreslått av Mobility Advisor nettstedet , skyve rullestolen langs en etasje, som vil gjøre deg i stand til å se om bilen kan opprettholde en rett linje .
Curbs

Når det er mulig , se å unngå hevede områder som fortauskanter , og bruke ramper og heiser der gitt. Tipping rullestol for å komme over en fortauskant kan være farlig og føre til at rullestolen velter . Det er umulig å alltid følge dette rådet , men så se etter hjelp fra en ledsager i slike situasjoner .
Synlighet

Rullestoler redusere høyden din , så det er ikke alltid mulig for andre å se deg . Dette er spesielt farlig på områder som for eksempel veier , så se til å gjøre deg så synlig som mulig . Bruk lyse eller fluorescerende jakker , som er spesielt hendig på natta . Fest et flagg til baksiden av stolen for å bidra til å heve profilen din .
Unngå Knocking Controls

Tilfeldigvis banke bilens kontroller på en elektrisk rullestol kan være farlig , siden kjøretøyet kan plutselig rykk eller hodet i feil retning , spesielt farlig i et lukket rom som en heis , for eksempel. Unngå disse situasjonene ved å slå av strømmen når det ikke er nødvendig .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com