Helse og Sykdom
Helse Og Sykdom

Hydrogen Storage Teknikker

2015/5/18
Hydrogen er den letteste grunnstoff . Selv om det sjeldent i sin rene form , hydrogenatomer er en del av mange forbindelser, slik som vann og metan. Det ble først isolert i et laboratorium i 1766 , ifølge Think quest nettstedet . Hydrogen er svært brennbart , og i dag presenterer en nonpollutant alternativ til fossilt brensel . Teknikkene til å lagre hydrogen omfatter bruk av høyt trykk, lav temperatur , og metallhydrider teknikk. Høytrykks

høytrykkslagringinnbefatter bruk av stålbeholdere eller tanker , glasskuler og komposittanker , slik som karbonfiber -innpakket tank, som kan inneholde trykk på opptil 700 bar , i henhold til Energy Research Centre i Nederland . Man bar er den måleenhet som refererer til den totale atmosfæretrykk ved havoverflaten . Selv høytrykks teknikken er bedre kjent og har vært mye testet , presenterer det noen ulemper som den store fysiske volum nødvendig , dets høye kostnader og sikkerhet .
Cryogenic Væske

På -253 grader Celsius , eller -423,4 grader farenheit , blir hydrogen i flytende . Derfor kan den lagres som en bestanddel i en kryogenisk flytende løsning som inneholder andre forbindelser, slik som vannfri ammoniakk. Flytende hydrogen er allerede brukt i enkelte kommersielle kjøretøyer. Blant fordelene med den kryogene væske teknikken er den høye lagringstetthet ved relativt lave trykk . Det er imidlertid en stor mengde energi som kreves for flytendegjørings prosessen , i størrelsesorden 25 prosent til 40 prosent av den totale energien som genereres .
Metallhydrider

Metallhydrider er metaller som inneholder hydrogen molekyler , slik som nikkel, magnesium- hydrid , eller Mg2NiH4 , lantan -og nikkel -hydrid , eller LaNi5H6 . Hydrogen kan lagres i disse metallene uten å behøve å utsettes for trykk eller kul. Metallhydrider er billig , rikelig og relativt trygt , og tilbyr en god lagringskapasitet i volum . Men slike teknikker krever videre forskning til før de kan implementeres på en kommersiell skala .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: [email protected]