Helse og Sykdom

Natural Cures for Etterveksten

2015/11/29
Du kan bli lider av hårtap som følge av en feil kosthold , stresset livsstil , genetikk , utbruddet av overgangsalder , en spesiell kjemisk behandling for en sykdom , eller andre årsaker . Hvis du ser på metoder for lagring av hodebunnen fra rask skallet , kan det være ganske mange naturlige botemidler for Veksten. Noen av disse tiltakene vil ikke bare gi deg en god leder av hår , men også fremme generell helse . Ginkgo

asiatisk spesialitet urten Ginkgo er en effektiv naturlig middel for Veksten. Det er gunstig for å hjelpe i sirkulasjon av blod gjennom kroppen . Dette slår bidrar til å stimulere vev i hud og hodebunns blant andre. Dette strammer follicles av hår i hodebunnen og fremmer hårvekst . En dose på ca 120-160 milligram av ginkgo ekstrakt hver dag kan bidra til å utløse hårvekst
Saw Palmetto

Saw Palmetto, en iboende del av ulike hårtap kur potions , er en annen viktig urt når det gjelder fremgangsmåter for voksende hår . Det kan bremse ned hastigheten på tap av hår og fremme gjenvekst . Du kunne ha en 160 milligram kapsel av urten , to ganger hver dag for effektive resultater .
Rosemary

Ifølge folketradisjoner , urt rosmarin kan hjelpe håret til å vokse og gjøre den sterk , skinnende og myk . Både som en del av kostholdet eller skalp behandling , kan rosmarin være gunstig for håret ditt . Putre en håndfull av urte bladene i vann i ca 10 minutter, kjølig og sil blandingen , søke på hodebunnen og håret , og deretter vaske bort med vann . Andre rosmarin behandlinger inkluderer bruk av en blanding av rosmarin ekstrakt og sjampo til håret eller masserer hodebunnen med en blanding av like deler av rosmarin , arnika, southern og ring oljer .
Birch Oil

Birch olje i hodebunnen sammen med noe olje eller sjampo kan indusere Veksten. Dette urte olje hjelpemidler veksten av allerede eksisterende hår , utløser vekst av nytt hår og bidrar styrker håret , beskytter den mot forurensing . Du kan lage en blanding av like deler av tinctures av bjørk og brennesle og kjerringrokk og gni godt inn i hodebunnen på en jevnlig basis . Dette bidrar til å stimulere hårvekst , rens hodebunnen og heve sirkulasjon av blodet . Regelmessig inntak av en juice laget med like mengder bjørk ekstrakt , aloe , og brønnkarse hjelper også.
Andre rettsmidler arkiv

Regelmessig skalp massasje med kokos eller mandelolje i rundskriv bevegelser kan bidra til å stimulere hårvekst og stoppe håret falle . Ifølge indiske tradisjoner , kan du koke fire spiseskjeer av henna blader i en kopp sennep olje , sil blandingen og massasje jevnlig på skalp for effektive hårvekst resultater .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com