Helse og Sykdom

Hvordan holde en drøm journal

2016/2/8
Dreams ikke alltid fornuftig for oss , men de har en måte å sortere ut alt av dagens opplevelser . Drømmer kan være vanskelig å huske på hvis du er i vane å avvise dem , men du kan starte en drøm journal for å hjelpe deg med å utløse minne om forrige netter drømmer og hjelpe deg å forstå og lære av dem . Her er noen tips for å holde en drøm journal . Instruksjoner
en

Kjøp en journal eller dagbok med blanke sider , og legg dette ved siden av sengen med en penn og en lommelykt eller leselys .
To

Skriv dato i dagboken din før du går til sengs , og sette tidsskriftet i et sted som er lett å nå. Du ønsker ikke å våkne fullt opp å skrive ned drømmene dine .
3

Tenk om drømmer før du noen gang gå i dvale, og fortell deg selv at du vil huske det du drømmer . Dette vil hjelpe deg med å utvikle en vane eller mønster for å gjenkjenne drømmer .
4

Lay fortsatt når du våkner fra en drøm om dette er i løpet av natten eller tidlig om morgenen . Tenk om alle bitene eller komplette drømmer du nettopp har opplevd eller husker fra kvelden før .
5

Skriv ned dine minner. Ikke bruke tid på å prøve å finne ut hva noe betyr - ganske enkelt ta opp det du husker . Disse kan være ett ord snutter eller tekkelige opplevelser .
6

Vurdere en alarm eller bad pause en gang i løpet av midt på natten . Å drikke et glass vann før sengetid vil hjelpe deg å komme opp i løpet av natten , så bruk denne tiden til å skrive ned noen tanker .
7

Hold en diktafon med din journal. Hvis du synes det er vanskelig å skrive i løpet av natten , kan du ta opp dine minner og skrive dem neste dag .
8

Gjennomgå journal. Når du har utviklet en vane av journalføring , kan du finne du husker drømmene dine mer tydelig . Du kan også gjenkjenne likheter eller gjentatte drømmer som sammenfaller med daglige erfaringer eller krise . Når du har en journal , kan du bruke litt tid på å tyde hva dine drømmer betyr eller hva de prøver å fortelle deg .

Opphavsrett © Helse og Sykdom Alle rettigheter forbeholdt

Kontakt oss: web@helseogsykdom.com